May25

Mekakucity Actors 07

Torrent

skiddiks: blame fugiman for any missing lines

Posted by Servrhe under Mekaku City Actors, Releases | Permalink

22 Responses to “Mekakucity Actors 07”

  1. Mizu says:

    Thanks for the episode Commie :)
    What’s the team’s thoughts on this show? Does anyone enjoy watching it?

  2. random_dude314 says:

    am i the only one who can’t see the subtitles?

    • herkz says:

      stop using haali splitter

    • Derps says:

      Well, just as an FYI it doesn’t seem to want to display the subtitles in the latest (ish?) MPC-HC when I tried it out of curiousity. That uses LAV internally, but I don’t know what version. I can confirm Haali also has issues with it ep 7, but not with 6. Weird.

      What’s the best splitter these days?

      • herkz says:

        LAV obviously. Thus why we recommend CCCP so you know things will always work (as long as you update CCCP, anyway).

        • Derps says:

          Well given that MPC-HC *uses* LAV, I figured that should work. But for some reason it’s being a bitch. Oh well, I’ll just run LAV external.

  3. madoka says:

    if there’s a shaft show to hate it’s nisekoi. their arty style is wasted on a shitty lovestory. for something totally unpretentious just watch isshuukan friends.

  4. skiddiks a shit says:

    skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit skiddiks a shit